torsdag den 16. juni 2011

Where do I begin?

X-Factor er kommet til USA! Efter flere år med American Idol, har The Cheshire Cat alias Simon Cowell taget X-Factor formatet med til Staterne - og alt går som smurt.
I lang tid var der spekulation om hvorvidt Cheryl Cole skulle være med i den amerikanske version. Hun er relativt ukendt i USA og taler med en tyk nordengelsk accent, som ikke engang alle briter helt forstår, men alligevel sad hun med som dommer ved nogle af de første auditions. 

Og kort efter blev hun fyret pga hendes misforståede ide om colourblocking under stor pressebevågenhed.
Det virkede også i 2007 at fyre en dommer for ekstra opmærksomhed. Om det er nødvendigt eller ej for at få opmærksomhed er svært at sige, men hey... Vi skriver jo om det nu :-) 

De andre i dommerpanelet er LA Reid
...og hvis du nu tænker "hvem???" så gå over og tjek din pladesamling (hvis du er gammel nok til at have en...) Hvis du på noget som helst tidspunkt har lyttet til soul, pop eller r'n'b så har han været inde over som producer - Babyface, Bobby Brown, Boyz II Men, Whitney Houston, TLC, Toni Braxton, Aretha Franklin, OutKast, Usher, Dru Hill, P!nk, Jennifer Lopez, Justin Bieber, Rihanna... You name it, he produced it!

Hende fra Pussycat Dolls, der kan synge
...og danse. Og skabe stemning. Og date Lewis Hamilton. Og se så lækker ud at man godt gad være lesbisk og in her league...

...og så selvfølgelig Simon Cowell og hans store kærlighed Paula Abdul...

Rygterne vil vide at der også bliver noget med nogle håbefulde unge, der gerne vil synge. Nogle af dem gode, andre af dem ubeskriveligt ringe, men vildt underholdende. Og vi har glemt dem om et par uger/dage/timer...
Must get popcorn!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar