torsdag den 16. juni 2011

Hans Christian, er vi da de eneste ordentlige mennesker tilbage?

Vores allesammens bankdirektør Varnæs er netop rundet de 87 år og har netop udgivet memoirer "Sol og tunge skyer". I den anledning var han i Aftenshowet, hvor han blev interviewet af Rie Helmer - tiden gik hurtigt og da interviewet var ved at være slut, forsøgte Hr Juul Hansen forsigtigt at bringe en ekstra sætning ind om bogen. Rie Helmer forsøgte derpå igen at lægge over til Puk Elgaard, der overbærende forklarede ham at fjernsynet var et så flygtigt medie at der ikke var tid til mere... Altså, Puk!
Takket være deres kedelige journalistik måtte stakkels Holger Juul Hansen endnu engang fortælle anekdoten om dengang han blev skældt ud af folk hos bageren, fordi bankdirektør Varnæs var Maude utro.
I stedet for at høre mere om at arbejde sammen med von Trier i Riget. Eller om hans far, der var en lidt for kreativ bogholder, som endte i Vridsløse. Eller om hvordan det var at rejse landet tyndt som skuespiller i provinsen i 50erne. Eller at han giftede sig med den 20 år ældre Else-Marie efter kun 9 dages bekendtskab. Se, det ville vi have spurgt ind til...

Ingen kommentarer:

Send en kommentar