torsdag den 13. september 2012

Got the munchies?

Livet som alkoholiker kan give lidt småproblemer. Da Larry Hagman fik succes som skuespiller, fejrede han sig selv med et par flasker champagne - pr. dag. Det var heller ikke noget problem - det kørte bare derudaf i 30-40 år. Selv mener han, det var fordi han aldrig blev ædru. Måske man skulle prøve? Desværre fik han leverkræft i 1995.
En generøs leverdonation har dog givet os JR Ewing tilbage på vores tv-skærme, hvor han hører til. Sidste år fik han også konstateret halskræft og måtte gennem en hård omgang kemoterapi. Hele 14 kilo raslede af vort 80årige forbillede, der efterhånden lignede en bleg spøgelsesagtig skygge af sig selv (i sig selv en magnetisk figur, der må kunne danne basis for en DALLAS III). Gudskelov fandt han marihuana, som gav ham appetitten tilbage...
Vi er glade for at Larry Hagman er så sund og rask at han kan give os mere JR, men det er uendelig svært at forestille sig den storcharmerende, intrigante oliemagnat sidde og fyre en fed i stedet for at hæle whiskyer ned, så Don Draper ligner en konfirmand. 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar